Het verschijnsel Oneness Blessing/Oneness Deeksha vindt zijn oorsprong in het neerdalen van de Gouden Bal van Goddelijke Genade, een mystieke gouden bol van licht, die door Sri Amma Bhagavan al in hun vroege jeugd is doordrenkt met hun Goddelijk bewustzijn door middel van een heel diepzinnig proces. In juli 1989 is deze Gouden Bal van Goddelijke Genade neergedaald in veel kinderen van de Jeevashram School, die werd opgericht door Sri Amma en Bhagavan. Met het neerdalen van deze Gouden Bal, werden deze kinderen terstond ondergedompeld in diepe mystieke staten van bewustzijn, en ervoeren zij een geweldige transformatie. Dus hebben Sri Amma en Bhagavan meer dan veertig jaar gewacht met de aankondiging van dit verschijnsel.

 Tempel

De Gouden Bal van Goddelijke Genade belichaamt het Goddelijke voornemen van Sri Amma en Bhagavan, om de mens totale en onvoorwaardelijke vrijheid te geven, en het is dit voornemen dat wereldwijd de kracht is van de Oneness Blessing/Oneness Deeksha. Deze is in essentie het proces dat het mogelijk maakt dat deze Gouden Bal neerdaalt, hetgeen op een natuurlijke wijze neurobiologisch processen in de hersenen van de ontvanger wakker maakt, die hun hoogtepunt vinden in een spiritueel ontwaken. Aanvullend activeert het de zeven energiecentra (chakra’s) in het subtiele lichaam, en ook de slapende spirituele energie (Kundalini), die de basis is van iedere vorm van transformatie in het leven, zowel wereldlijks als spiritueel.

 

De Oneness Tempel is speciaal zo geconstrueerd, dat het neerdalen van de Gouden Bal van Goddelijke Genade  in de mens mogelijk wordt, om de mens aldus te doen ontwaken in hogere staten van bewustzijn. Gebouwd in overeenstemming met diepzinnige principes van architectuur (vele oude wetenschappen uit verschillende tradities zijn hierbij betrokken) is het de speciale vorm die ertoe bijdraagt dat op een heel natuurlijke manier de mens gaat openstaan voor deze Goddelijke neerdaling, waarbij de deuren voor een onbegrensde variatie aan wonderen wordt ontsloten, o.a. genezing van ziekten, het helen van relaties, materiele overvloed, succes in het leven naar innerlijke vervulling, andere toestanden van bewustzijn, ontwaken in Eenheid, en uiteindelijk Godrealisatie. De transformerende effecten van de Oneness Tempel op het leven van de mensen, als ook op het menselijk bewustzijn als geheel, zullen verreikend zijn, en zullen zich richten op groei en ontwikkeling van praktisch ieder aspect van het leven.

 

Sri Amma Bhagavan staan aan de oorsprong van dit Goddelijk verschijnsel, en hun fysieke aanwezigheid tijdens de inzegening is van geweldige betekenis, omdat het neerdalen van de Gouden Bal enorm zal toenemen in hen die in hun aanwezigheid zullen mediteren. Het zal daarom een unieke ervaring zijn op dat moment en voor de tijden die gaan komen.

Login

Nieuwsbrief

Wie is Online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Ga naar boven